„Dreptul este mai mult decât o simplă înșiruire de articole de lege!”

Vlad, Cenușe și Asociații este rezultatul transformării a două cabinete individuale de avocat, fiecare cu specialitatea sa, într-o singură echipă puternică ce folosește experiența de peste 20 ani a membrilor săi.
Cu o echipă pluridisciplinară de avocați și consultanți, societatea noastră și-a creat o identitate proprie unde elementele cheie sunt încrederea și profesionalismul.
Succesul nostru este datorat preocupării pentru calitatea și eficiența prestațiilor oferite, dar și reușitei în păstrarea unei relații apropiate și durabile cu clientela.

vmca4

Știm!

Echipa de avocați multidisciplinară a VMCA are o solidă expertiză practică, la cel mai înalt nivel științific juridic, valorificând specializările fiecăruia dintre avocați. Avocații noștri sunt într-o continuă perfecționare fiind în contact permanent cu evoluția dreptului în mediul academic ceea ce le permite, împreună cu experiența acumulată, să acceseze cele mai bune soluții practice în sferele lor de competență.

Ascultăm!

Fiecare membru al echipei noastre este un interlocutor dedicat pentru fiecare dintre clienții noștri, pe care îi ascultă cu deschidere.
Prin deschiderea și organizarea sa, VMCA a dobândit o cunoștere aprofundată a teritoriilor și domeniilor clienților săi, făcând astfel posibil un răspuns calibrat la așteptările lor.

Respectăm!

Respectul pentru valorile umane, pentru etica și deontologia profesiei noastre fac parte din identitatea noastră. Relația cu fiecare dintre clienții noștri este construită pe încrederea care ne este acordată și pentru care facem tot ce ne este în putere să o păstrăm, devenind astfel, în mod natural, parteneri privilegiați ai clienților noștri.